©   ISSELDENT TANDTECHNIEK 2015

030  688  03  24

Info@isseldent.nl

Op het gebied van de implantologie werken wij samen met de afdeling kaakchirurgie van het Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein.

Als u in aanmerking komt voor implantaten zullen wij u doorverwijzen naar een van de kaakchirurgen die hier werkzaam zijn.

U wordt door de afdeling kaakchirurgie opgeroepen voor een afspraak waarbij de kaakchirurg de mogelijkheden bekijkt of de implantologie mogelijk is, en welke methode en soort implantaat wordt toegepast.


Er zijn tegenwoordig 2 methode’s die we toepassen:


1 e.  Uw prothese is van tevoren bij de tandprotheticus aangemeten en als deze klaar is wordt er op de afgesproken dag         uiterlijk rond 9 uur ‘s morgens bij u geïmplanteerd.

       Daarna gaat u direct naar de tandprotheticus die bij u een afdruk maakt.

       Dezelfde dag rond 16.00 uur wordt u terug verwacht bij de tandprotheticus alwaar de steg in de mond wordt geplaatst         en u de nieuw aangemeten prothese in de mond krijgt.

       Isseldent Tandtechniek (de tandprotheticus ) en het Antonius Ziekenhuis passen deze methode inmiddels al geruime         tijd succesvol toe en streven ernaar deze methode standaard toe te passen.

       Doordat Isseldent Tandtechniek zelf over een laserlas apparaat beschikt waarmee de titaan steg wordt gelast is deze         methode binnen een dag mogelijk.


2 e.  Indien bovenstaande niet mogelijk is wordt het klassieke traject gevolgd, waarbij eerst geïmplanteerd wordt en na        ongeveer 2 maanden gestart wordt met het aanmeten van de prothese.


De kaakchirurg bepaalt naar aanleiding van zijn diagnostiek welke methode wordt toegepast en met welk merk en type implantaat wordt geïmplanteerd.


Onderstaand vind u de meest gerenommeerde implantaat systemen waarmee gewerkt wordt.

Dit zijn door Europese universiteiten beproefde systemen waaraan veel onderzoek vooraf is gegaan en zichzelf klinisch hebben bewezen.
Wij werken uitsluitend met originele merk- onderdelen van de geleverde implantaten!

“ Wij werken uitsluitend met originele merk- onderdelen van de geleverde implantaten ”